Habitatge

Habitatge
Nombre del Negocio: Habitatge
Tipo de Negocio:
Descripción corta del negocio: Qualitat, proximitat i innovació

Habitatge es va fundar el 1990 amb uns objectius molt definits: ser una immobiliària que portés a terme un treball honest i professional, capaç de respondre a la confiança dipositada pels seus clients, tant compradors com venedors.
Descripción larga del negocio:

Qualitat, proximitat i innovació

Habitatge es va fundar el 1990 amb uns objectius molt definits: ser una immobiliària que portés a terme un treball honest i professional, capaç de respondre a la confiança dipositada pels seus clients, tant compradors com venedors.

Avui, després de més de 8.800 dies, 24 anys de presència ininterrompuda en el mercat, som líders en la nostra zona, i som l’única gran immobiliària, també formem part de la MLS AGORA, una de les més importants de Catalunya i la costa mediterrània, que compta amb 75 agències associades i 544 professionals immobiliaris adherits, per compartir les gestions dels habitatges i assolir millors objectius

Per això, si vols comprar o vendre un pis, pots comptar amb Habitatge. Sempre estarem al teu costat.
Treballem cada dia per transmetre 5 sensacions als nostres clients.

1. Experiència:L’Habitatge, és la gran immobiliària amb més experiència de VIC. Des de 1990 han estat centenars les operacions realitzades, a plena satisfacció tant del venedor com del comprador. I en totes i cadascuna hem après una mica més. Tota una garantia.

2. Professionalitat:L’Habitatge posa al servei de cada client un equip d’especialistes en diferents àrees, capacitats per donar una resposta eficaç en cada cas concret i a la mida de cada necessitat.

3. Seguretat: Des de la valoració del teu immoble, fins a la signatura de l’escriptura davant del notari, els clients de l’Habitatge estan en tot moment puntualment assessorats i reben una atenció personalitzada. Per a la majoria de persones, la venda o la compra d’un pis és una de les operacions més importants de la seva vida, i ha de ser tractada com a tal.

4. Confiança: La filosofia de l’Habitatge, des del seu origen, ha estat dur a terme un treball honest, seriós i professional. El resultat són milers de clients satisfets, que ens han convertit en líders del mercat immobiliari. Parla amb qualsevol d’ells, són la nostra millor referència.

5. Qualitat i Servei: Vint anys de serveis als nostres clients, amb total transparència en la gestió dels immobles, i la gestió personalitzada dels nostres executius, avalen el nostre nivell de qualitat, donant sempre serveis seriosos i avançats i innovadors, Habitatge, més que una sensació, una realitat tangible.

Sitio web del negocio: http://www.habitatge.com
Número telefónico del negocio: 938894277
Dirección del Negocio: PL. De l’estació, 8, bxs
Código Postal: 08500
CIudad: Vic
Provincia: Barcelona

Enviar Mensaje al dueño del Listado

Por favor ingrese para enviar mensajes al dueño del listado.